Täältä löydät koko kauden ohjelman!
Röölänrannassa nautitaan kauden varhaisesta startista uuden lasitetun terassin siivillä.

Kevään ensimmäiset aukioloajat!
Vappuviikolla
Ke–Su 30.4.–4.5.
Auki klo 11–19 (Keittiö avoinna klo 11–18)
Toukokuun viikonloput
Pe–Su
Auki klo 11–19 (Keittiö avoinna klo 11–18)
Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta ja merellisestä tunnelmasta Röölänrantaan!

ÄITIENPÄIVÄ 11.5.2025
Rööläfest 2025 – Kolmatta kertaa huikeaa kesätunnelmaa!
Tänä vuonna lavalle nousee odotettu pääesiintyjä Peer Günt! Musiikkitarjonnasta löytyy jokaiselle jotain: iskelmää, poppia ja rockia – monipuolisuus on Rööläfestin taikasana, ja festivaali lupaa viihdettä kaikille musiikin ystäville!
Early bird -liput ovat nyt myynnissä hintaan 24,90 € (vain 100:lle ensimmäiselle) – varmista paikkasi kesän festivaalitunnelmaan ennen kuin liput loppuvat taas!
Rööläfest VIP-kokemus neljälle hengelle!
Kerää oma porukka ja nauti festaritunnelmasta tyylillä!
–Alkumalja
-VIP- alueella pöytiin tarjoilu, lisäksi alueella oma anniskelupiste.
-Omat wc-tilat VIP-vieraille
-Tasokas buffet-ruokailu koko ryhmälle
Uudistetulta yläkerran terassilta näette koko alueen upeasti!
Röölänrannan sadonkorjuu ja rapujuhlat 13.9.

Ehdit nauttimaan Röölänrannan maisemista, herkullisesta ruuasta ja ystävistä vielä syksylläkin!
Rannassa kyläyhdistyksen järjestämät Sadonkorjuujuhlat 13.9. lauantaina klo 10-15, joista pääset suoraan nautiskelemaan syyspöydän antimista rapujuhliimme! Rapujuhlien kattaus on klo 15 alkaen, joten ehdit kotiinkin vielä ennen pimeää.
Rapujuhlien ajan live-musiikkia – tuttuja tahteja ja teemaan kuuluvat juomalaulut.
Vain ennakkopöytävarauksella
RÖÖLÄNRANNAN RAPUJUHLAT
Tarjolla neljän ruokalajin menu pöytiin tarjoiltuna.
Menu sisältää juomapaketin.
Juomapaketin voi valita alkoholillisena tai alkoholittomana.
Majoneesikastikkeella maustettuja katkarapuja, siianmätiä,
saaristolaisleipää ja tilliä.
Rapuja 4-5kpl, tilliä, paahtoleipää, voita ja Västerbotten juustoa
Rymättyläläisiä paistettuja perunoita, uppomuna,
kantarellikastiketta ja rapeaksi paistettua pekonia
Rannan mustikkahyve